Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #13  
Gammal 2009-09-28, 10:36
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Vitlöksbröd

Ser att du fått hjälp. På den tiden barnen bodde hemma bakade jag då och då men inte så ofta numera. Jag brukar använda ett gammal baguetterecept från Vår Kokbok och oftast kalljäsa degen över natten i kylen. Tar då halva mängden jäst. Vitlöken och eventuella kryddor pressar jag ner i olivoljan så att den blandas på det sättet i degen. Jag föredrar Dinkelvetemjöl eller sk lantvetemjöl framför vanligt vetemjöl.

Eva
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 12:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT