![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
jag vill ha dill och kapris i min också... Och svartpeppar - inget salt!
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
/Netwolf |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Anmärkas kan att jag åt en alldeles fantastisk tzatsiki i somras kryddad med just dill på den utmärkta restaurang Elia i Pythagorion/Samos ![]() /Homeros |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Låter gott! Låt mig bara i all enkelhet komplettera salladen med några små smakförhöjare.
Två matskedar myntablad, lite grovt strimlad Basilika, lite färskpressad citron. Att snabbmarinera rödlöken cirka 10 minuter i vinäger o olja är likaså en smakförhöjare av rang. För egen del avstår jag gärna den färska gurkan i salladen enär jag hava svårt att föredraga densamma. Arne |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Viktigast tycker jag att det finns en ordentlig bit fetaost och gott om oliver
![]() Riitta ![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Visst är det! Det är Herr Grek som lärt mig att ha dill i grekisk sallad och nu har jag det till nästan allt! Den går väldigt fint ihop med fetaost t.ex.
|
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Den åt jag också. Farligt gott!!
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
Vatten melon i salladen är jättgott
![]() |
![]() |
|
|