![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
HenricG om du har möjlighet så åk mot Kastelli, en liten avstickare(kan ej säga vägnummer) upp i bergen så kommer du till Pervolaki (finns på kartan) där har du fabriken som tillverkar Mizitra. man får provsmaka innan man köper dom packar bra och hela turen i sig är en upplevelse
![]() ![]() mmmmm ännu mera Kretalängtan...... |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Köpte Zetas fetaost som kommer från Lesvos, alltså en speciell sort. Den var väldigt god, sedan gjorde det sitt till att den kom just från en av favoritöarna.
Carina |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Jag har fallit för Fontanas Feta lagrad i ekfat. Den är en riktig hit!
![]() Sen är även Zetas Lesvosvariant helt klart bland de bättre. /Netwolf |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Perfekt tråd; man blir enormt sugen på Grekland, får några härliga recept på köpet och fantiserar om hur det vore att ha en grekisk kille och inte en halvfinsk. Även om det också är exotiskt ibland... |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Det måste vara fantasin som skenar ![]() // Helén |
![]() |
|
|