Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2008-11-04, 13:07
Lolas avatar
Lola Lola är inte uppkopplad
 
Reg.datum: aug 2005
Inlägg: 120
Standard Sv: Kokt eller okokt ris till frikadeller?

Blä...såsen blev bedrövlig, inte alls som ett skum som på bilden. Den blev mer som simmig soppa. Någon som vill fylla i luckorna?
Svara med citat
  #2  
Gammal 2008-11-04, 14:35
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Kokt eller okokt ris till frikadeller?

Prova att vispa äggen fluffiga först med elvisp och rör ner citronsaften sen.

Eva
Svara med citat
  #3  
Gammal 2008-11-04, 17:48
monica monica är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: stockholm
Inlägg: 930
Standard Sv: Kokt eller okokt ris till frikadeller?

Citat:
Ursprungligen postat av Lola Visa inlägg
Blä...såsen blev bedrövlig, inte alls som ett skum som på bilden. Den blev mer som simmig soppa. Någon som vill fylla i luckorna?
Kanske hällde du i citronsaften för fort, den ska hällas väldigt sakta i.
Och under tiden ska elvispen gå på för fullt.

Monica
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 06:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT