![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Lars har helt rätt, jag gör alltid i gryta och fryser in resten d.v.s 1 middag och 2 i frysen baserat på 800-1000g köttfärs.
Tillsätt gärna lite rotselleri för ännu bättre smak och lite grovrivna morötter. Morötter fick jag lära mig att ha i på Kreta av Antonis mamma och rotsellerin i Italien. Uffe |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ja vin i maten ger det där lilla extra.
![]() Hoppas ni också tycker det. ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Hej Retzina !
Gott i gott gott. Den såsen smakade så bra, även resten av familjen älskade köttfärssåsen. Hade ju ej rödvin hemma men tog vitt vin i och det gick lika bra. Fin avslutning på en tisdagkväll.Roligt att prova nytt recept på köttfärssås.Har faktiskt ej ätit godare här hemma om man nu tänker på Kretas kök. Har du recept på god efterätt som är typiskt för Grekland eller något sånt ? Birgitta63 ![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Ett tips Birgitta63: har du kollat alla fina grekiska recept som finns samlade under "Om Grekland" och sen under "matrecept".....till vänster i registret??
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Ok rinaki......Tack för rådet.Där var det gott om grekiska recept.Birgitta 63
![]() |
![]() |
|
|