![]() |
|
|
|
#3
|
|||
|
|||
|
När vi i somras var i Athen och på Egina, var det alltid hela kryddnejlikor i mossakan och köttfärssåsen. Jättegott!
Åsa
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Hej Retzina
Jag har testat din moussaka och ungarna gjorde tummen upp. Mycket gott och hyfsat enkelt. Annars är den på Marinopoulos inte så tokig heller. I och för sig färdiglagad, men bättre än många tavernor. Tack för receptet. Uffe |
|
#5
|
|||
|
|||
|
Jag gjorde moussaka i dag och måste bara tacka för tipset om att ha kanel i köttfärsen
. Det blev verkligen den där grekiska smaken. TACK![]() //Ingela |
|
#6
|
||||
|
||||
|
Varsågod Ulfwiman och ni andra som har gjort moussakan efter receptet jag skrev ,det var kul och veta att den blev god för er också.
![]() Ja den är väldigt enkel att göra inga krusiduller. |
|
#7
|
|||
|
|||
|
Et lite tips til:
Ha et lite glass vin i gryten etter du har stekt farsen, og la det dampkoke litt. Alle tomatbaserte sauser blir bedre med vin i, jeg lover
|
|
#8
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eva |
|
#9
|
|||
|
|||
|
Citat:
(Kanskje selges det i Sverige også, men jeg har aldri sett det i Norge.) |
![]() |
|
|