![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Jag gillar retsina men det krävdes lång träning innan den blec acceptabel. Första gången jag vågade prova var på Kalymnos 1980 eller 1981 och jag tyckte det var förfärligt. Maten var dessutom hemsk och kanske därför jag aldrig längtat dit igen. Har forfarande svårt för den fisken med en massa ben. Tror bara att jag ätit den en gång sen dess.
Eva |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Ρετσινα = guld värt. Första gången 1978 på Dinos 30-årsdag, sedan fast. Det ska vara den vanliga i ölflaskmodell. Den på bolaget klassar jag som odrickbar. Försökte beställa en kartong till Sverige, men det gick inte. Jag måste ha en etikett och visa för systemet.
Uffe |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Väl kyld retsina är gudarnas dryck. Jag vanhelgar den dock genom att slå en i en skvätt vatten
![]() Min absoluta favorit är Cair från Rhodos. Bättre retsina finns inte. |
![]() |
|
|