Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2008-06-01, 22:10
Zanéts avatar
Zanét Zanét är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2005
Ort: Öland/Nea Apollonia
Inlägg: 2 103
Standard Sv: Mat och dryck

Citat:
Ursprungligen postat av Elisabet Visa inlägg
Bakterierisken när det gäller glass handlar inte om GB eller andra märken av pinnar och strutar som är färdigpaketerade på fabrik och inte öppnas innan man äter dem.

Det gäller "kulglass", mjukglasss och liknande som ligger i öppna förpackningar. Då finns en risk att det utvecklas bakterier, men det är lika stor i Sverige som i andra länder.
Självklart är det så och om inte hanteringen sköts på rätt sätt, vilket gäller all livsmedel, så ökar ju risken också för oönskade bakterieangrepp.

//Zanét
Svara med citat
  #2  
Gammal 2008-06-02, 12:46
Monica Ps avatar
Monica P Monica P är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2007
Ort: Kalymnos, Grekland
Inlägg: 5 355
Standard Sv: Mat och dryck

Är man det minsta osäker kan man ju välja mat som kommer direkt från grillen.
Vi har aldrig under en mängd resor råkat illa ut.
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT