![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Skillnaden i smak och doft mellan bergsoregano och odlad oregano är ganska stor...särskilt oxå om man kan plocka det när det blommar.
Även som torkat sen så smakar det och doftar det otroligt mycket mer. Har man tur så kan man köpa med sig åtminstone "vanlig" torkad oregano - utan blommor -och det smakar underbart. Att: Eva...ja min sambo är fd kock |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
// Helén |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Jättebra att ge bort oxå...presenter,julklappar...väldigt uppskattat. Vänner jag gett bort till undrade först vilken krydda det var...eftersom det var en sån "annorlunda" stark arom och smak...lite kul.
Har blivit fast i tullen Köpenhamn en gång pga den stora mängden välföpackade påsar med "oidentifierat innehåll" ![]() Väl värt att "åka fast för" ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Vicken service du har Elisalinn....slippa plocka själv...höjden av lyx...
![]() Citronmarmelad...mums...smakar sommar i munnen...kommer förbi direkt och nallar av burken.... ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Jag köper med torkad hem. Odlar inte själv kryddor vintertid. De bästa och smakrikaste kryddorna har jag köpt i Olymbos på Karpathos, på grekiska fastlandet och i en bergsby på Kreta men även förpackningar i affären är helt ok. Smakar väldigt mycket mer än vår torkade basilika och oregano. Doftar verkligen Grekland. Nu har kryddförådet krympt så jag ska beställa när en bekant åker hem och hälsar på föräldrarna i Aten. Det enda jag har ett bra lager av är den vällagrade getosten från Sifnos. Har två så det räcker ett tag till.
![]() Eva |
![]() |
|
|