![]() |
#18
|
|||
|
|||
![]()
Hej gamla rumskompis
![]() När jag steker marides gör jag så här, oljan ska vara het som sjutton, och ganska mycket stekolja i pannan. Brukar kolla detta genom att lägga ner en potatisstav från början, då hör man när potatisen börjar friteras och man vet när de ska läggas i. När fiskarna har tinat, om du har frysta, lägg dem i en bunke ha över salt och svartpeppar och använd båda händerna att vända fiskarna försiktigt. Ta liksom omfång om fiskarna, De går lätt sönder när de varit frysta, häll sedan mjöl över och gör samma procedur. Ta upp fiskarna på ett fat så bara mjölet som har fastnat på fiskarna följer med, samma omfång med händerna igen och skaka ut mjölet genom fingrarna. Nu är det bara att börja steka. Kali orexi Du har väl kokat horta till och massa citronklyftor ![]() Och glöm för all del inte vinet i kylen Monica Senast redigerad av inkfish den 2007-09-26 klockan 14:12. Anledning: långt citat |
|
|