Kalimera Grekland
>
Om Grekland
>
Mat & Dryck
Grekland och (det obefintliga) mjölkdrickandet
Användarnamn
Kom ihåg mig?
Lösenord
FAQ
Kalender
Gå till sidan...
Ämnesverktyg
Visningsalternativ
Prev
Next
#
38
2007-08-12, 22:26
Elisabet
Reg.datum: feb 2005
Ort: Umeå
Inlägg: 5 566
Sv: Grekland och (det obefintliga) mjölkdrickandet
Citat:
Ursprungligen postat av
anoula
Papoutsaki betyder "liten sko" och är färsfylld aubergine med bechamel på toppen gratinerad i ugn. Supergott!
Aha, det har jag ätit någon gång. Minns inte om jag hörde namnet den gången, men nu ska jag komma ihåg det!
Förmodligen finns det en hel del rätter med bechamel som man inte vanligen ser på tavernor.
Elisabet
Visa allmän profil
Skicka ett privat meddelande till Elisabet
Hitta alla inlägg av Elisabet
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg
Visa utskriftsvänlig version
Visningsalternativ
Växla till linjär visning
Växla till hybrid-visning
Trådad visning
Regler för att posta
Du
får inte
posta nya ämnen
Du
får inte
posta svar
Du
får inte
posta bifogade filer
Du
får inte
redigera dina inlägg
BB-kod
är
på
Smilies
är
på
[IMG]
-kod är
på
HTML-kod är
av
Forumets regler
Alla tider är GMT +2. Klockan är nu
00:36
.
-- English (US)
-- Svenska
Kalimera
-
Arkiv
-
Topp
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT