![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Allra bäst tycker jag om Briam!
![]() //Stina |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Instämmer,bland det bästa jag ätit i Grekland är Briam på Itanos Tavern,en gammal familjerestaurang i Agios Nicolaous på Kreta,man fick gå in i köket och välja.Mums mums
![]() ![]() bjorn |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Här kommer en till favvorätt, kolokithópita (pita med zuccini)
Yvonne |
#4
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...med russin och valnötter ![]() Katerina |
#5
|
|||
|
|||
![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Varför inte nåt så anspråklöst som Gigantes!(?)
![]() |
#8
|
|||
|
|||
![]()
...med spenat i ugnen...
Katerina |
#9
|
||||
|
||||
![]()
Om jag kunde grekiska och visste vad som fanns i grytan vi fick mat ur på en liten taverna utanför Rethymnon så hade det helt klart varit det.
Och souvlaki såg jag du hade med på listan. Då får jag dra till med gemista. |
#10
|
||||
|
||||
![]()
Naturligvis är det kokoretsi som är favoriten samt egenhädigt fångad och tillagad bläckfisk.
Dryck lika självklart det lokala vinet tappat direkt ur tunnan. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|