![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Citat:
Är svag för båda sorter, dock bara provat det var för sig, men kombinationen kan vara intressant!
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Det förfinnes en Saganaki icke av denna världen!!! Denna Saganaki kunna erhållas på Patmos, vid stranden cirka 7 km från Scala. Taxi betinga en åkdonslega på cirka 7€ enkel resa. Lambi är namnetpå byn!!!!
Husets specialitet erhålles vid den första tavernan efter p-platsen där vägen sluta!!! Men Gud så gott!!! Saganakin flamberas alltid vid bordet och smaka gudomligt gott!!! Länk http://www.sendpix.com/albums/06101609/32p0y4zutg/ Vill oss till minnet draga att vi foro dit vid inalles trenne tillfällen under vår vårvecka på Patmos att avnjuta denna läckerhet!!! Lägg därtill att vi till Inkfish nogsamt Sms-ade denna totala njutning hem till ett regntungt Göteborg!!! Arne och Hustrun |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#4
|
|||
|
|||
|
Ett annat gott tips
Stark ost graviera eller liknande hårdostar, doppa skurna bitar i honung. Kanongott jag lovar Monica |
|
#5
|
||||
|
||||
|
måste bara tillägga att ni som inte smakat räk - saganakin...GÖR DE
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Ett jätte gott tips från Jon Hansson (matskribent):
Tärna 250 g fetaost smått. Vispa två ägg i en skål. Rör i osten, 3 msk finhackad persilja och 5 msk ströbröd. Salta och peppra. Forma små bullar och stek i rikligt med olivolja. Låt rinna av på hushållspapper. Om du vill kan du strö över lite sesamfrö. dimitris Aten |
|
#7
|
||||
|
||||
|
Citat:
//Zanét
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|