![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Denna liknar den vi brukar få på Marcos i Kato Stalos. I den är det bergamotter, kokta länge och väl för att beskan skall försvinna. //June |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Vi fick med oss något liknande från Tilos - en burk med inlagda vildapelsiner. Fint strimlade tillsammans med yoghurt smakar de ... just himmelskt! Fick även en burk innehållande honung, druvor och mandlar - Den ska vi prova nästa vecka.
Förresten är det någon som vet hur länge man kan förvara innehållet i dessa burkar? Druvor i honung ... Vildapelsinerna ligger i någon slags sockerlag? |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Tack för svaren, det såg ut precis så som Jannes efterrätt. Om det finns någon som har recept på efterrätten får ni gärna dela med er.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Honung i sig är ju ett ypperligt konserveringsmedel o kan sparas i många många år ( provåt just en flytande honung jag köpte på Kreta 1980 o den var perfekt), så jag gissar att det handlar om MYCKET lång hållbarhet!
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Honung vet jag håller sig länge ... däremot är jag osäker på hur druvorna och mandlarna reagerar?
|
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|