![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Citat:
På Folegandros tycker jag att den grekiska husmankosten höll mycket hög klass. På Fourni fanns det ett pyttelitet ställe med mor i köket som lagade 2-3 himmelska rätter varje dag. Har andra exempel också men tänkte akta mig för att bli långrandig. Den dagen jag inte längre hittar god enkel husmankost i Grekland lagad på bra råvaror åker jag nog inte dit igen. Eva |
|
#2
|
|||
|
|||
|
Eva L, jag antar att du har rätt.
Bra tips du kom med inför nästa resa. Visserligen är vi ju nöjda ändå (eftersom barnen inte har så högt ställda förväntningar på maten som vi), men vi skulle uppskatta några sjyssta tavernabesök nästa gång. Men jag kan ju konstatera att två veckor runt Agii Apostoli//Chryssi Atki/Kato Daratso iaf blir billigt, då man inte äter särskilt mycket ute. Ungefär 4000 kr gick det på, två veckor för två vuxna och två barn. det snålades inte på glass, mat och Jumbo-besök.
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|