![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() // Helén |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Pölsa värmer jag i kastrull. Apropå det så var det längesen som jag åt det. Kanske dags att köpa en pölsakorv..
![]() Vad det gäller stekpannor så använder jag enbart gjutjärn. Sköter man dom väl så håller de hela livet ut.. och längre ändå. Men i min ungdoms dagar lyckades jag spräcka en sådan. Glömde den på plattan... och plattan var på. Skulle bara torka den lite snabbt. Jisses vad det small till då.. ![]() //Monkan S |
#4
|
|||
|
|||
![]() ![]() Jag vet inte mycket om stekpannor men gjutjärn är väl i alla fall oslagbart om jag är rätt informerad Hasse ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Hemlagad pölsa är jättegott. Vid en teaterombudsträff för några år sedan när pjäsen pölsan sattes upp här i vår stad bjöds vi ombud på hemlagad pölsa efter recept av Ella Nilsson. Supergott nästan som den min mormor gjorde när jag var liten.
Eva |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|