![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
I "mitt" recept på soutzoukakia - taget ur den eminenta boken "Ett kök i Arkadien" ska det vara spiskummin och gärna en skvätt ouzo i färsen.
![]() Karin |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Det finns säkert lika många recept som det finns kockar
![]() Det blir säkert bra på många olika sätt ![]() Riitta |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Karin |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Fast här gäller "mormors köttbullar" (mina alltså
![]() Riitta |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Jag hade spiskummin hemma, men set skulle ju vara kummin, så gubben fick åka iväg till ICA och handla... men vin eller Ouzo...? Jag testar väl vin idag, och smuttar själv på Ouzon...
|
#6
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Det går bra med lite vinäger istället, så kan du smutta på vinet också! ![]() Yvonne |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|