Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Film & Litteratur

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #10  
Gammal 2009-02-19, 08:06
Zanéts avatar
Zanét Zanét är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2005
Ort: Öland/Nea Apollonia
Inlägg: 2 103
Standard Sv: Ny kokbok

Citat:
Ursprungligen postat av Monica P Visa inlägg
Zanet, vilket bra tips. Ska se till att mina barn i Sverige skaffar sig den.
Hej Monica och tack för responsen För några veckor sedan så köpte jag en stor bläckfisk på ICA till det facila priset av 229 kr/kg. Fick tipset av svärfar i Grekland att man ska ta tag i två tentaklar och dra för att se om huden mellan spricker, vilket då innebär att den är "färdigbankad"

Den fick koka utan vatten i 1 timme och därefter uppskuren i bitar. Ner i en glasburk med vinäger och olivolja. Den blev perfekt och vi smörjde kråset ordentligt - Perfekt ouzomezé

//Zanét
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 12:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT