handdator

Visa fullständig version : Åter från Karpathos


Ella
2006-09-21, 19:40
Hej hej!

Ikväll är vi återkomna från Karpathos. Vi har haft en toppenvecka med toppenväder. Blåsigt första kvällen, men sedan lugnt, och strålande sol alla dagar förutom lite molnigt igår eftermiddag. Kalimera-närvaron kändes stark - från greken i Kalimera-tröja som höll upp en "Janne och Gittan"-lapp redan på landningsbanan till en skymt av Cia (bärande avslöjande keps!) utanför Tis Erasmias en eftermiddag. När vi satt i fållan och väntade på avgång insåg jag att strömmen av människor som kom från planet bestod till stor del av Kalimeror, och att många dessutom hälsade glatt på avresande resenärer. Dock har jag ju ingen aning om hur någon ser ut, så jag vet inte vem som var vem.

Resebrev kommer. Måste bara smälta lite först.

inkfish
2006-09-21, 19:49
Hej hej!
Kalimera-närvaron kändes stark - från greken i Kalimera-tröja som höll upp en "Janne och Gittan"-lapp redan på landningsbanan

Greken i fråga var Elias från Elias rooms och jag vet vilka Janne och Gittan är också:)

Folk som inte gillar Kalimeraeffekten blir väl livrädda av ditt inlägg men SÅ kalimeratätt som det är just nu brukar det inte vara. Just nu råkar bara halva Kalimera vara där.

Härligt att du hade en toppenvecka!klapp_klap

Ella
2006-09-21, 20:40
Kalimeraeffekten är nog inget att oroa sig för på Karpathos. Apollo kör ju fulla plan ner hela säsongen och om planet är lastat med Kalimeror eller inte spelar väl ingen roll - det är väl, om något, en fördel.

Jag visste som sagt att det var Kalimeratätt nu, men eftersom jag egentligen inte känner någon till utseendet och ingen känner mig blir det ju samma sak som vilket charterresemål som helst - det är gott om svenskar, helt enkelt. Fast jämfört med holländarna var vi ändå i minoritet.