Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Off Topic > Andra länder > Europa

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2009-09-02, 08:12
Celbes avatar
Celbe Celbe är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Landskrona
Inlägg: 544
Standard Cypern - lite frågor

En ny arbetssäsong har börjat på jobbet och det blir några intensiva veckor framöver. Sedan ska vi tillbringa en vecka på Cypern för att förkovra oss lite i vårt yrkes nyheter. Kurs utomlands kan låta bra, jag vet, men det innebär samtidigt att man har inte så värst mycket tid över. Vi kommer med andra ord att mest tillbringa tiden i Ayia Napa med omnejd. Nåväl, något som är lika viktigt vare sig man är på semester eller kurs är ju MATEN. Hur är denna på Cypern? Är det grekstuk på den eller har de sitt eget kök? Eller är det det vanliga internationella standardköket som gäller?

Är det någon som kan rekommendera en restaurang (finns väl knappast tavernor väl...) i Ayia Napa så mottages tips med tacksamhet.

Och ännu en viktig fråga: Finns det frappé?

Celbe
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 12:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT