Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Kafé Kalimera

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #5  
Gammal 2007-06-14, 23:55
Morea Morea är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2007
Ort: Gällstad
Inlägg: 13
Standard Sv: Grekisk mat!

Tack för svaret!
Jag är väl lite mer "avancerad" än så. Jogurt, feta, saganaki, lök och vitlök m.m. ingår nästan dagligen i min mat.
Tips: Lägg en laxsida på en spenatbädd, peppra och stryk på en blandning av 1/4 del olivolja (pepprig) och 3/4 delar fetaost med vitlökshack. Stek i ugnen , 200 grader, tills du tycker att den är färdig.
Fryst lax behöver inte vara helt genomstekt, däremot den färska, eftersom den kan ha bakterier som inte kroppen gillar.
Jogurt använder jag som du använder den.
Detta gillar t.om. mina äldre i familjen.
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT