![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Hej Janne
Mycket igenkännande att man får gå till köket och koka själv. Samma sak med kött då är det bara att gå dit och visa hur man gör om det inte önskas nya sulor under sandalerna. Äggen är det inga problem med då grannen har höns och äggen ligger lite överallt. Spis har jag själv så goda frukostägg saknas inte. Uffe |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
I Nafplio får jeg egg av faren til en venninne. Han forer hønene med det han dyrker på den lille gården. Alt er organisk, og hønene vandrer fritt. Eggeplommene blir så gule at de nesten er oransje, og smaken er intens.
Da jeg kom til Stavanger og kokte frokostegg på lørdag, synes jeg ikke det smakte noenting, selv om eggekartongen faktisk påsto det var organiske egg. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|