![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Hej Elisabet!
Jättebra tips att tavernan ska se grekisk ut och inte turistisk.Bästa tavernan är nog där grekerna själva äter.Har läst att på tavernor är det ofta halv och helfabrikat som värms i kastruller.Kanske det är på de turistiska då.Jag,vet inte,men tavernor låter som ingen "bra" mat i mina öron. mvh pia-marianne
Senast redigerad av Kalimera den 2007-03-03 klockan 16:37. Anledning: Lång citering |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Fisken är väl oftast nygrillad eller upphettad på annat vis, men de där
kalla såserna som hör till..? hur länge har de stått färdiga och framme? Eller när/hur/om/i vad, salladen sköljdes? //PO |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|