![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() På vilken ö blev hon sjuk?? Inte direkt kul att insjukna första dagen på resan... ![]() Var det på ett charter-hotell hon åt??? // Siri ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Det var på Rhodos för ett par år sedan.Hon bodde på ett charterhotell med halvpension. Jag har rest i 15 år till olika länder men har aldrig varit drabbad av matförgiftning. pia-marianne ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() // Siri ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Matförgiftning kan man ju råka ut för var man än är, även här i Sverige har jag hört
![]() Jag äter inte så mycket fisk, varken här hemma eller i Grekland, dock mer där än här och min erfarenhet är att den antingen är helt färsk eller frysen och jättegott tillagad. Jag brukar be att få se fisken innan jag beställer men det är mest för att jag vill veta vad det är för fisk jag äter och hittills har jag aldrig lyckats begripa vad de menar när de beskriver den ![]() På fisktavernor är det vanligt att man går in och väljer vad man vill ha och dessutom ser man ju då hur de förvarar den och hur den ser ut. Jag är också ganska kräsen med vilken typ av tavernor jag äter på. De ska se grekiska och inte turistiska ut. Generellt kan man räkna med bättre mat och priser då. |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Hej Elisabet!
![]() Jättebra tips att tavernan ska se grekisk ut och inte turistisk.Bästa tavernan är nog där grekerna själva äter.Har läst att på tavernor är det ofta halv och helfabrikat som värms i kastruller.Kanske det är på de turistiska då.Jag,vet inte,men tavernor låter som ingen "bra" mat i mina öron. mvh pia-marianne ![]() Senast redigerad av Kalimera den 2007-03-03 klockan 15:37. Anledning: Lång citering |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Fisken är väl oftast nygrillad eller upphettad på annat vis, men de där
kalla såserna som hör till..? hur länge har de stått färdiga och framme? Eller när/hur/om/i vad, salladen sköljdes? //PO |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|