Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #17  
Gammal 2006-07-07, 19:35
Peter Peter är inte uppkopplad
Banned
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 2 085
Standard Sv: Kapris

Citat:
Ursprungligen postat av eldo
Det är nog bäst att jag flyttar kaprisen till rena glasburkar.
Man bör ju egentligen aldrig förvara mat någon längre tid i annat än glas, så det är nog en bra idé.

Citat:
Det är bara salt i flaskan och ingen vätska mer än det som har blivit av saltet, så jag bör kanske salta på lite mera ?
Det undrar jag,... Men Grekisk kapris är lite större och har lite skarpare smak än den vi köper här hemma. Så jag hade nog fyllt på en lag på en del i alla fall för att testa. Du har ju rätt mycket, så du kan ju exprimentera lite i alla fall. Jag hade blandat 1 del vanlig vitvinsvinäger med 3 delar vatten, smakat av balansen och hällt över. Kanske behövs det mer vinäger. Låtit det dra i en vecka kanske och sedan kollat hur kaprisen smakade... Kolla om det finns något recept på kapris.nu!

Jag har sett burkar med insaltad kapris tidigare men aldrig köpt någon, men det ska jag i höst! Detta måste testas.

Peter
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT