![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Instämmer med Jannes beskrivning kan dock utesluta kaprisen.
Har en gång på Santorini fått rivna morötter i salladen, inte riktigt min melodi. Inget ont om morötter, det odlar vi och äter mycket av, men inte i greksallad. Kerstin |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ungefär som Janne beskriver salladen. Paprikan skall absolut vara grön, om osten är mizithra så funkar det för mig. Men inga konstiga utsvävningar. Som ägg eller morötter, nä.
/ Anne ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Håller med Janne i det mesta men har aldrig pepprat på min grek sallad så det måste jag prova såklart.
Tycker också det är kul att prova med annan lokal ost om det finns. // KR |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Håller helt med dig, Janne! Men ägg har jag aldrig fått i en greksallad, men en gång i Aten fick jag potatis i. Ingen hit, precis.
![]() /Netwolf |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|