![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
/Getpinglan |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Carle! Tack för tipset om Egina-avsnittet i En plats i Solen. Tittade på det igår och det känns alltid lika skönt att se bilderna från Egina, särskilt Egina stad som ger mig riktig "hemma-känsla".
Masse som ofta YouTubar på Egina |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Ja, då blev det en grekisk lunchsallad igen.
Och - har beställt nyproducerad olivolja från Kreta, med garanti på att oljan inte blandats ut med non-virgin oil och andra slattar från andra tider ... Tack Alala för tipset i en annan tråd! 🫒🫒🫒🫒 |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Så roligt att du beställde oljan, Getpinglan!
![]() ![]() / Anne ![]() som inte har hunnit göra något grekiskt idag, men oavsett vilken olivolja jag har hemma så är det garanterat att den är grekisk. ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Grekiskt igår: vi hade premiärsmakning på den nya färska olivoljan från Kreta. Hade ett fat med oljan dit vi doppade ett gott bröd, grekisk sallad med kaprisblad (tror det var Janne som hade satt en bild på en sån sallad och den såg så god ut att jag tänkte att det måste jag testa). Det inte så grekiska var att vi hade lite gravlax också.
![]() ![]() ![]() Förutom olivolja och kaprisblad hade jag beställt örtsalt från Mesolongi, mandelsmör, en ljuvlig aprikossylt,chokladöverdragna apelsinskivor och kornskorpor från Chora Sfakion, såna som man gör dakos med. Så nu är jag nöjd ett tag. Och just nu har jag en olivoljekaka (nya oljan förstås) i ugnen. ![]() Så vad har ni andra gjort? / Anne ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|