![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Ja, ska jag äta surströmming är nog förutsättningen att det sker virtuellt
![]() Annars lät det väldigt gott med klyftpotatis med vitlök och feta! |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Tyckte också att det lät jättegott
![]() ![]() Riitta ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Det där lät ju både gott och trevligt
![]() ![]() Där kunde man ju hakat på och då hade jag delat med mig av nybakad focaccia med svarta oliver, feta, färsk basilika och rosmarin. Till detta hade jag även bjudit på sallad bestående av ruccola, färsk spenat och skivade tomater i lite olivolja ![]() //Zanét ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Vad är focaccia?
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Focaccia är ett italienskt bröd, en klassiker, bakat på durumvete. Sambon hittade receptet i svägerskans bok "Bröd" skriven av Jan Hedh. Jättegott
![]() //Jeanette ![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Tänkte att det måste vara någon mystisk grönsak
![]() ![]() Riitta ![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Man FÅR lägga ut receptet här ![]() Sen det är med virtuell måltid... man har inget att förlora på att vara öppen i sinnet ![]() |
#10
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Receptet i Jan Hedhs bok är mycket mer omfattande och där finns också flera olika varianter, men jag orkade helt enkelt inte skriva av receptet, inte just nu i alla fall ![]() Sen det är med virtuell måltid... man har inget att förlora på att vara öppen i sinnet ![]() Men visst, så är det ju ![]() ![]() //Zanét ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|