![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Det är snarare tvärt om, du kommer att bli förvånad över hur god o gul den grekiska saffranet är. Att den är röd har ingen betydelse, brödet blir solgult
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
Ett tips till: köp muskotnötter också! Går inte att jämföra med de du kan köpa här hemma, smaken blir så mkt godare. Tänk god potatismos med nyriven muskotnöt i, jättegott.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Tack för alla bra tips!
Jag har, precis som Janne, trott att det är lite bluff med bl.a. saffran. Men nu skall jag tänka om ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Jag har för länge sedan läst mig till att grekisk saffran håller hög klass, konstigt att ni har fått för er den skulle vara dålig. Nu äter jag inte saffran själv så jag har aldrig testat och kommer inte att göra det heller.
Ni vet väl vad det är för likhet mellan bullar och snö? Man ska inte äta det gula ![]() Intressant detta med kanel, jag har tittat på kanelstängerna många gånger men vi har aldrig köpt. Får kanske bli ett testköp i sommar. Mvh Janérik |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Tack för tipsen!
|
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|