![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Otroligt billig hyra! Vad har de växthuset till som fanns på bild?
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Undrar lite hur johannesbrödträdets frukt smakade? Går det att beskriva på något sätt? Man gör ju carobmjöl av den och det lär man kunna använda som ersättning för kakao. Själv har jag inte smakat det.....ännu.
![]() Tack för rapport och bilder! / Anne ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Vad härligt att få följa ert resande igen! Och kul nu när vi också varit i Paleochora att kunna föreställa sig allt ni tar er för och äter
![]() Hälsa från oss andra Umeåbor på Haris! Bea |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Torkad Johannesbröd är lite sött, som fikon, men mycket mer torkat. Sen finns det stora frön i frukten och dem spottar man ut.
Det kan vara ett alternativ till vindtorkat renkött när man åker en färjetur. Men jag måste ju säga att mitt torkade renkött är många strån vassare. Men kanske nyttigare,,,,, Birgitta. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|