![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Vi brukar käka middag för typ 18-25 euro normalt om vi inte unnar oss något extra, 2 huvudrätter, en tzatsiki o kanske nån till smårätt o en halvliter husets vin , lunchen (en greksallad, tsatziki och nån rätt o dela på samt öl vatten o läsk) brukar hamna runt 11-15 euro
priserna varierar en del, men räknar du med 450kr per dag så har du lite i överkant tror jag. Senast redigerad av Mahava den 2015-07-23 klockan 09:09. |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Momsen höjdes från 13 till 23 procent i måndags - så vi får nog räkna med högre priser än vi är vana vid när vi åker nästa gång.
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Jag är inte helt uppdaterad. Innan momshöjningen lät det som om all restaurangmat var med. Men för en stund sedan läste jag den här och man kan ju bli gråhårig för mindre: http://america.aljazeera.com/article...ion-jokes.html
En gissning är att tavernaägare höjer priserna rakt av så mycket de vågar med hänvsning till den höjda momsen. Minns höjningarna vid övergången till euron ... |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vi är i Agia Marina nu och har ätit lunch ute varje dag. Två vuxna och ett barn. Priserna har varierat mellan 28-38 euro. Momsen är nu 23% på restauranger enligt de kvitton vi fått. Vi har ätit souvlaki, sardiner, grillad fisk, lambchops... Öl, vatten och läsk. Dricksen inte inräknade. |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|