![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Mmmm... Detta låter spännande! Du måste absolut meddela hur det smakade!
![]() ![]() MVH zakka |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Det var jättegott! Färsen smakade mycket ouzo till en början, men efter att den mognat till sig i grytan försvann mycket av ouzosmaken. Men något gjorde den säkert för det var en av de godaste moussaka jag har ätit. Camilla använde nästan en deciliter ouzo, och färsen kom från hjort.
|
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Moussaka blev gjort
på köttfärs från hjort, med ouzo tillsatt därtill. Om yra vi önskar bra fort dricker vi ouzon till sill! ![]() Men nu måste vi pröva den långsamma varianten också. Frågan är: Vad ska vi dricka till? /Jannis |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Vi drack fransk cider till Moussakan, det var faktiskt riktigt gott. Planen var att dricka retsina till, men det visade sig tyvärr att vårt systembolag tagit bort retsina ur sortimentet, och det var för sent att beställa.
|
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|