![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Citat:
JAPP!! Så ska det se ut! Fast vilken olja som helst går bra. Lotta |
|
#2
|
|||
|
|||
|
Fast det ÄR väldigt gott med mynta i!!! Fast jag kanske är "Cypernförstörd"! Vet inte hur ni gör när ni kramar ur gurkan...men jag fick lära mig att riva den i en diskhandduk, strö massor med salt över, låta dra, sedan vrider man bara ur handuken. Smidigt! Dessutom är saltningen redan avklarad då!
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Nilam har rätt så ska den vara, men jag brukar tillsätta lite grovmalen svartpeppar! På taverna "Kallisti" Vid torget i Pyrgos på Santorini får man Tzatziki med rivna morötter i, smakar alldeles förträfflig den med!
Mmmmmmmmmmmmmm Yeasou
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|