|  | 
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  frikasse 
			
			Jag ska laga grekisk frikasse i kväll och i receptet här på Kalimera har Monica skrivet salat. kan jag använda spinat i stället eller ger det för mycket smak? . Har 500 g till 1 1/2 kg lamkött. Den ska serveras i morgon .... Några kloka kockar här ? | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: frikasse Citat: 
 Och i många recept har jag sett dom använder Romani sallad men den hittar jag inte i affären därför tänkte jag att om jag kan använda spinat i stället. | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: frikasse 
			
			Försök at hitta "romansallad" och om inte det går,så är det säkert OK med spenat! Lycka  till!
		 | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: frikasse 
			
			Har aldrig använt spenat, men nog kan du prova! Berätta sen hur det blev!
		 | 
| 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: frikasse 
			
			Det ska jag Monica ☺
		 | 
| 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: frikasse 
			
			Det blev vällyckat :-)  gästena åt så dom måste lägga seg efter maten, det tar jag som en komplimang    | 
| 
			 
			#7  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: frikasse Citat: 
  / Anne   | 
| 
			 
			#8  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: frikasse 
			
			Underbart!
		 | 
| 
			 
			#9  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: frikasse 
			
			Berodde sängläget på mycket mat, norsk dryck eller grekisk ouzo eller raki? / Jannis efter en liten rakoulla med mezé, men före maten. | 
|  | 
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
| 
 |  |