![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Vi köpte Loutrosalt för ett år sedan. Det är slut nu.
![]() Kommer att ladda upp med mer i september ![]() Hälsar Lena PG och Nisse |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Jag kunde i förra veckan konstater att sältan är större på det grekiska havssaltet.
Jag snabbsaltade västeråsgurkor. Tog då samma dos som jag brukar ta. Vid avsmak efter tre dar kunde vi konstatera att gurkan var betydligt saltare än tidigare. Dock VÄLDIGT god! Med fördel kan man använda det i marinader, salladsdressingar, vid torkning av renkött och kokning. Ja numera använder vi det till det mesta, med måtta. Birgitta. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Tycker också att det smakar saltare än vårt vanliga salt här hemma.Efter att fått ett prov från Fysimera ifjol så var salt något vi köpte med oss i somras,från Gramvoussa,mycket gott och salt.
Hälsningar från ett Greklandsvarmt Boden!! Monica ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Viktväktarna har en intressant artikel om salt dock inget om grekiskt. Det som inte finns med i artikeln är hur viktigt det är att få i sig salt som innehåller jod. En kunskap som delvis verkar ha fallit glömska ibland även bland de som driver restauranger eller står vid dess grytor.
http://www.viktvaktarna.se/util/art/...art_id=9200557 Eva |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|