Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #18  
Gammal 2005-04-10, 12:38
Zanéts avatar
Zanét Zanét är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2005
Ort: Öland/Nea Apollonia
Inlägg: 2 103
Standard Sv: Greker lever längre

Citat:
Ursprungligen postat av yvonne
Och jag ska erkänna att jag längtar tills de första maskrosbladen sticker upp i gräsmattan så att jag kan plocka in dem och göra sallad samt förvälla och lägga i frysen. Vi äter också mycket nässlor och kirchkål när de väl har kommit. Pumpablommor eller zucciniblommor äter vi också mycket av framförallt i Plastó eller pitta.
Yvonne
Maskrosblad är mums har däremot aldrig själv plockat vare sig maskrosor eller kirskål till den egna matlagningen, endast blivit bjuden. Kirskålen är på bra framfart här i trädgården så ge mig gärna lite tips Är det bara att rensa, förvälla och därefter tillsätta vinäger/olja?

//Zanét
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 18:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT