![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#2
|
||||
|
||||
Citat:
Eva |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Citat:
Samarin och inkastare behövs men inga grekiska gäster syns till. Grekisk mat är väl lixom bara tvärtom ? //PO
|
|
#4
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bra definition !!!! epiros
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Och när man inte får oliver i sin Grekiska sallad, då känner man sig som turist
Fast då säger man till att man vill ha oliver i sin sallad förstås Riitta |
|
#6
|
||||
|
||||
|
Tack för alla kloka repliker!
Inser nu min kraftfulla fördomsfrihet; både här hemma och hos ex:s Vassili äter jag grekiskt/medelhavsmat, inte turistmat! Jag visste väl det, och tack för nya impulser! Erik Ambassadour of Ikaria |
|
#7
|
||||
|
||||
|
Känner mig inspirerad av all detta prat om Grekmat, så det får bli egenhändigt, hemmalagad moussaka i morgon. Det var ett tag sedan sist
Vanligaste Grekmaten här hemma nuförtiden är soutsoukakia som äkta mannen lagar till på väldigt bra sätt Tzatziki och oliver har varit en del av dagens måltid Riitta |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|