![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Vi bruker oftest å betale mellom 22 og 27 euro for middagen, noen ganger mindre, 18 - 20 euro, og i blant over, men veldig sjelden over 30
![]() Vi bruker å bestille 3 - 4 forretter og deler gjerne en hovedrett, til maten drikker vi (oftest) vann + en 1/2 liter Retsina. (sitat Admirala) "Når vi, to voksne, går ut og spiser, pleier regningen å ende på ca 35 euro, da spiser vi mezedes (mange småretter) og drikker vin" Er det fhv høyt prisnivå i Nafplio, Admirala ![]() - eller bruker dere å bestille en flaske rød, eller hvitvin ![]() Om v i gjorde det ville regninga fort komme opp i både 35 euro og høyere for oss og ![]() ![]() Prisnivået er forskjellig fra sted til sted/øy, men selvsagt kommer m y e an på hvilket sted du velger å spise uansett hvor du er og ![]() Jeg ble bl.a positivt overrasket over prisnivået (og kvaliteten) på maten i Mastichari på Kos, da jeg var der med barnebarna (17, 13 og 10) i august. Jeg forsøkte ![]() ![]() - ungene ville gjerne ha hver sin souvlaki f.eks, og der fikk de/vi deilig LAMsouvlaki til kun7 euro ![]() Lam bruker å være dyrere enn svin og kylling souvlaki, men ikke der. - kun to av våre middager passerte 40 euro, den ene var i Kos by (45), ellers spiste vi for 35 - 37 euro og enda mye billigere da Gyros/Gyrosplate sto på menyen. T i l maten bestillte vi en stor flaske vann + 3 cola + et glass vin til meg ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Som JohnS er inne på, så er det også endel mat igjen etter vi har spist ferdig, sånn sett kunne nok våre 35 euros-måltider ofte vært nok til tre personer. Men det er viktigere å ha et godt utvalg retter enn å vokte hver en euro, synes vi. Med andre ord: Vi kunne sikkert blitt mette ved å kjøpe mat for ca 25 euro også, dersom målet var å bruke minst mulig penger. Men 10 euro er 80 norske kroner, og det er for oss ikke noe problem å betale det ekstra for å få et deilig, variert måltid som passer vår smak. Senast redigerad av Admirala den 2013-09-30 klockan 08:13. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|