![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
@Monica: Det går lika bra med gris eller kalv...
Senast redigerad av UlfWiman den 2013-01-29 klockan 13:27. |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Dette må prøves! Hørtes kjempegodt ut
![]() Astri
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Uffe du måste prova att göra soppa på selleri, nja inte till 5000 beväringar utan ett lagom hemkok.
lars Kriti stin kardia mou |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Dette høres virkelig kjempegodt ut, Ulf
![]() ![]() ![]() - og må prøves ![]() Takk for gode tips, at Tomater "trenger" rotselleri visste jeg ikke - men siden jeg er veldig glad i selleri, var det godt nytt for meg ![]() En av mine favoritter er Svineragu m/selleri/ "xirino me selino", det lager jeg fhv ofte hjemme, men best er den jeg får på "To Saiitta" i Plaka(Athen) og hos min vertinne i Kardamili
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Rotselleri..ja,rotsaker över lag i grytor o soppor är gott.Åt Boreki(tror jag det heter)på Kreta.Enkelt o gott.En typ av potatislåda...Bästa matrundan fick jag i höstas på seglingskursen,utgång från Poros...en hamn/kväll o olkika tavernor.
|
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|