![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Nej, inte det heller. Det växer även i Sverige.
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Syltede valnøtter, da? Det er iallfall kjempegodt!
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Rosenblad?
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Kan det vara paradisäpplen?
Ulla |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Krusbär? /Katitzi
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Kåda?
|
|
#7
|
|||
|
|||
|
Kan det vara typ av körsbär? Ätit något liknande på Rhodos.
Inger |
|
#8
|
|||
|
|||
|
Aronia bär?
Är det inte det, så kanske du har någon mer bild att visa. Paul |
|
#9
|
||||
|
||||
|
Tror som Simetra på rosenblad. Fick det för några år sedan på Kreta - mycket gott!
|
|
#10
|
||||
|
||||
|
Bergamott
|
|
#11
|
||||
|
||||
|
Visst är det syltade rosblad.
![]() Vi köpte hem en burk som vi gav till blomvakten här hemma. Recensionen efter första tuggan var: himmelskt gott! Visst är det gott! |
|
#12
|
||||
|
||||
|
Detta har vi fått på Drossia i Platanias också
Det är verkligen jättegott till yoghurt.// Malin |
|
#13
|
||||
|
||||
|
Festligt med Rubrik " Rosenblad är en otippat god efterrätt "
Tänka sig efter alla funderingar så va det ingen som tänkte på när Janne skrev så ![]() Nu när vi fick veta efterätten så slog det mig att det första Janne gick ut med va just Rosenblad. Birgitta |
|
#14
|
||||
|
||||
|
Nilam! Det var på resturang Drosia ...
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|