Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #9  
Gammal 2011-04-29, 09:29
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Kopanisti ...

Åh, så synd du ikke fikk det til!
Jeg vil tro det kommer an på melet du brukte, mel varierer faktisk veldig i kvalitet og ikke minst fuktighetsinnhold. Må du tilsette mer og mer mel, blir deigen til slutt for hard. Litt med håndlag har det også å gjøre, pitadeigen skal være litt fuktig, så man må ikke kjevle for hardt, melet på benkeplaten skal liksom danne en buffer mellom plate og deig, kjevler man veldig hardt skvises stadig mer fuktig deig ned mot underlaget = du trenger mer og mer mel, og kjevler så mye at pitaene blir for tynne.
Ikke gi opp!
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 20:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT