![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Ibland tror man att slakteributiken inte har så stort sortiment, det kan se tomt ut. Man förvarar nämligen helst köttet i kylrum för hygienens skull. Fråga helt enkelt efter det du vill ha. Köttfärs mals på begäran av en bit man själv väljer. Blandfärs heter "anámiktå", griskött heter "chirinå´", nötkött heter " bodinå´" och sen kan du peka och måtta så att du får den bit du vill ha.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Under rubriken på Kalimera Om Grekland finns det en del matrecept där du kan få några tips. Skriv gärna om du har konkreta frågor. Om du inte har lagat mycket mat rekommenderar jag dig att köpa kokboken Vår Kokbok och ta med den. Det är en kokbok som förklarar väldigt bra kring mat. Recepten är detaljerade med beskrivning och även jag som har lagat mycket mat i mitt liv använderd den ofta. Du har måttabeller etc. Jag köpte den till min systerdotter när hon fyllde 18 år och hon blev väldigt glad och sa att den kommer att vara till stor hjälp när jag flyttar hemifrån.
Eva |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Tack för det
![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|