Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Off Topic > Mat & Dryck (ej grekisk)

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #2  
Gammal 2011-01-29, 21:29
Yannas avatar
Yanna Yanna är inte uppkopplad
 
Reg.datum: apr 2007
Ort: Rethymno, Kreta
Inlägg: 1 846
Standard Sv: Farmors marinerade böckling .

Jag ser att du förbereder dig för Kretaflytten på flera sätt. Visst är det spännande?
Det receptet har jag aldrig hört talas om, men det låter väldigt gott.
Hellmans majonnäs...hmmm...vet inte ens om jag sett det i Sverige även om namnet är svenskklingande, det är iaf inte den vanligaste majonäsen i Sverige...Findus är väl störst där..
Ja, riktig olivolja ska absolut va grönaktig.
Nu har du bara en dryg månad kvar! Jag minns hur det kändes när jag var så nära som en månad till flytten...minns att jag knappt fattade att det var sant...och just nu i dagarna är det precis ett år sedan jag skrev på Kalimera att..."Tralalalala..vad jag är glad"! Det var samma dag som jag insåg att jag skulle gå i pension redan 1 juni 2010 istället för september 2010 eller ännu värre maj 2011...ojoj, ett helt år sedan dess...och jag som tyckte att tiden sniglade sig fram mellan januari och juni!

Yanna - lyllo passionär
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT