![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Tack för tipset Yanna, nu behöver jag inte snåla med potatismjölet
![]() Jag har kollat lite på ersättning för bikarbonat och det verkar som om matlagningssoda funkar lika bra, om man tar lite extra av det. Hjorthornssalt är det nog svårare att få tag på... //Kikh |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Hej Kikh! Här i Finland är just matsoda (innehåller natriumbikarbonat står det på burken) samma sak som bikarbonat i Sverige. Kanske samma gäller för Grekland?
/Anne ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Jag har precis varit ute o handlat och såg att det fanns Bikarbonat på Mamalaki. Det heter samma sak på grekiska.
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
Istället för potatismjöl kan du använda korn flaour Kópv φλáουρ (majsstärkelse).
Yvonne ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() //Kikh, datorlos och utan svenska bokstaver... |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|