![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag har haft med mig hemmagjord greksallad på flyget hem från Grekland. Med tanken som ni nämnt - man kan ju inte bli avslängd...
Vi åt den öppet, och köpte dricka på planet. Ingen sa något. - Trots att det på biljetten stod att vi inte fick ha medhavd mat på flyget. Visst är det flygbolagets idé om att tjäna pengar (förutom vid nötter o dylikt förstås), för det är ju en rätt ny företeelse att man inte får ha med egen mat. Men sköter man det snyggt och inte lämnar en påse med rester efter sig så tror jag inte flygpersonalen bryr sig så mycket. |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Personligen så tycker jag att man måste respektera om det inte är tillåtet att ha med egen matsäck på flyget. Det ju viktigt att det inte finns mat ombord som gör passagerarna sjuka. Nötter, fisk och ägg kan ju vara väldigt allergiframkallande. Naturligtvis vill ju flygbolagen sälja så mycket ombord som bara är möjligt, men min tanke går också till hygieniska orsaker. Alla vill vi åka med fräscha plan och hur blir det om ett stort antal passagerare ska sitta med sin medhavda matsäck, kan tänka mig att efter en säsong så kanske det inte är så fräscht längre.
Margaretha |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|