![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Tack för tipset inkfish! På middagsbordet i morgon -onsdag- ska det stå två par vegetariska små skor och en flaska Retsina.
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Haha, papoutsakia förstår jag
![]() Hoppas det blir gott
|
|
#3
|
|||
|
|||
|
Jag ska prova hennes recept på papoutsakia till helgen och även den spännande salladen. Briam gör jag rätt ofta..och jag åt det i lördags på restaurang Santorini i Helsingborg. Jag älskar den rätten
![]() ![]() Lissi |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Den måste jag skaffa. Tack för tipset
|
|
#5
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Grekisk ratatouille, ungefär
. (Fast ratatouille kanske inte görs i ugnen )Det fanns recept på det intill artikeln jag längtade till. Boken ska komma den 1 april, läste jag på förlagets web. Adlibris tar 199 för den. |
|
#7
|
||||
|
||||
|
Jag beställde min på Adlibris i går och där sades det i alla fall att den var leveransklar. Och Briam-receptet som fanns på DN skrev jag ut för det skall jag laga nu i helgen!
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|