![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Hmmmm...
![]() ![]() Receptet tack! Jag har börjat tröttna på min egen och behöver ett förnyande recept! ![]() Citat:
![]() ![]() Här blir det oxfilé. Troligtvis med hemmagjorda Pomme i fritösen och någon sås som ännu inte bestämts. Gott rödvin till. Därefter Rabarberpaj med vispgrädde och lite apelsin-chokladglass vid sidan och en Irish... Tror nog jag blir mätt i kväll också! ![]() Strax före midnatt vrider jag upp stereon på rätt hög volym för att försöka dränka ljudet av alla fyrverkerier som de smäller av här. Katterna blir nämligen livrädda. De sitter i hallen och stirrar ut och darrar som om domedagen vore här. Så då förstår ni kanske vad jag tycker om fyrverkerier... Jag brukar vara bjuden på 2 - 3 nyårskalas men jag lämnar inte katterna när det smäller så mycket och de blir så rädda. Deras trygghet går före vilken fest som helst... Gott Nytt År alla. Peter |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Här äter vi fondue som vanligt! Kyckling, oxfilé, fläskfilé, zuccini, paprika, lök, champinjoner osv. Och massor av såser till
![]() ![]() ![]() Ha ett fint 2010 alla kalimeror! |
#3
|
|||
|
|||
![]()
vi har nyss ätit älgfile med rotsakslåda och Bengts hemmagjorda bearnaisesås,dom som tål vin drack det och jag fick vatten.
Till efterrätt blir det pannacotta,men det får vänta en stund för vi vart övermätta. Firar nyår strax hitom Gäddede för 28 året i rad och den traditionen bryter vi aldrig. Gott Nytt År till alla//Pia |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|