![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag gör så här enkelt;
filodeg på långpannan, varje lager penslas med olja koka upp spenaten och låt rinna av, blanda med riven fetaost och gör äggstannig och krydda med salt o peppar ,lite äkta kalamata vinäger i. Häll spenaten på filodegen och häll äggstanningen över. Skär pajen i bitar innan gräddningen ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Och så här gör jag lägger djupfryst spenat i kastrull så vattnet försvinner, lägger sedan i dill, persilja, färsklök med det gröna , en aning färsk spenat och ibland rucola och blandar sedan ner fetaost och äggstanning. Lägger 6st fillodeg i botten penslar med olja på med fylling sedan ett lager om 6 st fillodet till och lite fylling igen, och avslutar med fillodeg. "skvätt" lite vatten över och in i ugnen, lägg folie över efter ca 5 minuter. Låt vara i ugn 220 grader ca 30 min.
Mums Camilla |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Tack snälla ni för fina recept!!!!!
|
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|