![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag måste bara lägga in två bilder från Tropicana på mamma Irini och hennes söner:
![]() På Tropicana står kastrullerna på köksbordet i det lilla köket och det finns mycket gott att välja på. ![]() Här är det kikärtsplättar på gång! Så reser ni till Tilos så missa inte att göra ett besök på Tropicana i Eristos. De odlar dessutom alla grönsaker själva och mamma Irini bakar själv brödet......och genuint och gott är det så det förslår! Ann-Kristin ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Verkar precis vara den typen av taverna som jag gillar. Briam är en av mina favoriträtter och det är ju en rätt som passar bra att laga till nu på hösten med alla nyskördade grönsaker. Jag steker allt och kryddar innan jag lägger det i långpanna och gräddar på samma sätt som i Grekland dvs drygt 175 graders ungsvärma. Fast den går att laga till på högre värme också.
I botten på ungslådan har jag lite oregano, basilika och vitlöksdoftande(lite) tomatsås. Jag avänder mycket zuuchini, gul och röd lök, potatis, paprika, tomater, en citron eller limeklyfta och lite aubergine. Ibland även lite färska rödbetor och morötter. Eva |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Jag är lite kluven till Tropicana faktisk. När jag var där senast för 6 - 7 år sedan var det ett väldigt påfrestande argumenterande att vi skulle beställa fisk. Men vi ville bara ha lite sen enkel lunch... Men det vi fick in sedan var gott och de tog dessutom väldigt väl hand om katterna som var där!
![]() ![]() ![]() Men jag känner inte igen personerna på bilderna så det kan ju hända att stället bytt ägare sedan dess. Hoppas de tar lika god hand om katterna bara... ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|