![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Ok då förstår jag. Missuppfattade nog när jag läste att de åts som snacks. Då får jag nog ta och vänta med att prova till nästa greklandsresa, som jag hoppas blir redan i oktober.
//Ingela |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Hoppas att de finns med på matsedeln när jag kommer ner till Platanias om 11 dagar. Det är ju så gott..
![]() Jag gjorde friterade zuchiniblommor själv är jag hade egen odling. Idag har jag bara balkong och då kan man ju inte ha sådant. |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Jag fyller zucciniblomman, med feta och mizithra röra, och friterar den.... godaste som finns.
Du kan få tag på dem i början av sommaren i sverige, jag har hittat dem i skärholmens marknad, men då fick jag köppa zuccinin också, men de fyllde jag som gemista, så det var inga problem |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|